kosten

dagelijks huisbezoek (= 1 uur)* voor 1 dier**€ 13,-
twee dieren€ 15,-
drie en meer dieren€ 17,-
kennismakingsgesprek / intakegratis
sleutels ophalen€ 6,50
sleutelbewaringgratis
post sorteren, planten water gevengratis

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Betaling: achteraf via factuur.*Eten geven, water verversen, schoonmaken verblijf en voederplek, controleren van vacht, uitwerpselen, gedrag etc. op afwijkingen. In overleg met de klant en afhankelijk van het dier:vachtverzorging, knippen nagels, toedienen medicijnen, spelen en stimuleren tot activiteit, knuffelen, uitlaten. Eindrapportage.

**Meerdere kleine dieren die in 1 verblijf worden gehouden, zoals vissen of hamsters, rekenen we als 1 dier.

actueel

27-09-2009

Crisis gaat voorbij aan huisdier  | In Nederland levende honden en katten lijken niet te lijden onder de recessie. Uit onderzoek door huisdierenverzekeraar Proteq Dier & Zorg onder de verzekerden blijkt dat 97 procent niet gaat bezuinigen op de zorg voor hun dier. Bron: Telegraaf

22-05-2007

Goudvis is lowbudgetdier  | Vaak blijkt een huisdier veel duurder te zijn dan men had verwacht. Vooral als het dier ziek wordt of een ongeluk krijgt, schieten de kosten omhoog. Voor de verzorging van een grote hond rekent het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (NIBUD) gemiddeld €40,- per maand, alleen al voor de verzorging. Voor een kat is dat €32,- en knaagdieren en vogels hebben genoeg aan 8 euro per maand.
Bron: NRC Next

Animates 2007. Alle rechten voorbehouden.