Sleutelbeleid

Animates kan zich voorstellen dat het vreemd is uw huissleutels te overhandigen aan personen die u slechts bij een kennismakings- of intakegesprek hebt ontmoet. Een echte vertrouwensband is er immers nog niet. We hopen echter met onze staat van dienst (Animates bestaan sinds 2007), enthousiasme en kennis van zaken uw vertrouwen te winnen.
U kunt uw sleutels tijdens het intakegesprek overdragen. We controleren dan meteen of ze allemaal passen. Een andere mogelijkheid is dat wij ze vlak voor uw vertrek ophalen (en controleren). U kunt de sleutels ook zelf bij ons langsbrengen, vergeet ze dan niet te controleren.
Tijdens het intake-gesprek vragen we altijd naar een contactpersoon die over reservesleutels beschikt in geval van verlies, diefstal of slecht functioneren van de overhandigde sleutels.
Als u tevreden bent over onze service en van plan bent ons vaker in te schakelen, kunt u overwegen uw sleutel permanent bij ons in bewaring te geven. Dit kost u niets en zorgt ervoor dat u voortaan met één telefoontje de verzorging van uw dier(en) kunt regelen. Prettig als u onverwacht van huis moet of ergens wordt opgehouden. Een bijkomend voordeel is dat u altijd een reserve achter de hand hebt bij verlies of diefstal van uw eigen sleutels.

Het spreekt vanzelf dat we zeer zorgvuldig met uw sleutels omgaan. Om misbruik of schade te voorkomen hanteren we een aantal veiligheidsmaatregelen:

  • - Sleutels worden bewaard in een sleutelkluis.
  • - Bijbehorende adresgegevens zijn alleen toegankelijk via een beveiligde code
  • - Om uw afwezigheid niet te 'verraden' zijn wij tijdens onze bezoeken niet herkenbaar als Animates. Uw afwezigheid zal zelfs minder snel worden opgemerkt door het inbrekersgilde doordat wij dagelijks uw brievenbus legen, de plantjes verzorgen, etc.

een paar van onze klanten


Tijger

Junior

Popper

Animates 2007. Alle rechten voorbehouden.