Uitlaten

We laten ook honden uit, maar onze werkwijze is anders dan die van een hondenuitlaatservice. Wij verzorgen dieren in hun eigen omgeving. Dat betekent dat honden niet samen met andere honden in een roedel worden uitgelaten, en dat de wandelingen in de directe omgeving van uw huis zullen plaatsvinden. Omdat honden-uitlaatservices doorgaans meerdere honden tegelijk uitlaten, kunnen ze lagere tarieven hanteren. Meestal worden wij dan ook als aanvullende hulp ingezet, bijvoorbeeld:
* om de taken van de hondenoppas op bepaalde momenten te verlichten,
* wanneer in het gezin ook andere dieren leven die verzorging nodig hebben,
* of wanneer een hond niet geschikt is voor een reguliere uitlaatservice (bijvoorbeeld door ziekte, gebrek of een gedragsprobleem)

Overigens kunnen wij ook uw kat uitlaten! Als uw kat graag naar buiten wil, maar u geen tuin heeft, of langs een drukke weg woont, kunt u uw kat aan een tuigje meenemen naar buiten, eventueel totdat hij bekend is met de omgeving en zijn weg terug kan vinden en doordrongen is van de gevaren.
Dit vergt veel geduld en de nodige tijdsinvestering; ook zult u waarschijnlijk veel bekijks trekken (we spreken uit ervaring). Als dat u afschrikt kunt u deze fase ook uitbesteden aan de Animates.


een paar van onze klanten


Sjimmie

Tommie

Cissy

Animates 2007. Alle rechten voorbehouden.